Zoals je natuurlijk al had begrepen, mijn naam is Ellen Onrust.

Ik ben opgegroeid in een echte sportwereld. Tennis was altijd mijn passie en daarom was het niet meer dan logisch dat ik al snel als tennistrainster aan diverse verenigingen verbonden was. In die zelfde tijd ontdekte ik dat de zakelijke kant me ˇˇk veel uitdagingen en voldoening bood. Ik maakte beleidsplannen, nam bestuursfuncties aan en organiseerde toernooien en trainingskampen.

Ik groeide ˇˇk op in een ondernemerswereld. Mijn ouders runden in Zaandam een sportspeciaalzaak en infecteerden mij al vanaf mijn geboorte met het ondernemersvirus. Ik kwam met alle facetten van het ondernemen in aanraking toen ik in 1987 deze zaak overnam. Het omgaan met klanten, personeelsbeleid, administratie, communicatieů noem maar op!

Als zelfstandig ondernemer zat ik veel om tafel met inkopers. Teveel eigenlijk, want een goed inkoopbeleid vraagt erg veel van je kostbare tijd. Dat kon beter! Ik nam de uitdaging aan en stapte over naar de inkoopkant. Zo ging ik aan de slag in diverse functies bij Mexx Sport, Topshelf Megastores, Intersport en Sport2000.

Wat er een tijd aan het kriebelen was, heeft de ruimte gekregen. Mijn levenslange ervaringen uit die werelden van sport, ondernemen en inkoop gebundeld in ÚÚn formule; Ellen Onrust Retail Service.

Ik hoop dat we elkaar snel spreken,

Ellen Onrust