Voor leveranciers:

Voor leveranciers is het vaak moeilijk en tijdrovend om al die wensen van verschillende ondernemers in één aanbod te vangen. Hoe spreek je in één keer een groot aantal ondernemers aan en zorg je voor een heldere, wederzijdse communicatie?

Ben je een leverancier en zoek je iemand met topervaring in het opzetten van een lineplan voor collecties, private label en specials?  Ben je op zoek naar een geschikte ondernemer die precies past bij jouw collectie? Ben je op zoek naar iemand waar je serieus mee kunt sparren over sizing, doelgroep, prijsopbouw, materialen, levertijden en nog veel meer?

Met Ellen Onrust Retail Service kies je voor een deskundige partner die je op al deze gebieden verder helpt. Want er is altijd meer mogelijk dan je nu misschien denkt!

Zullen wij binnenkort het gesprek eens aan gaan?
Ellen.
Voor ondernemers:

Verkopen zit je als ondernemer vaak in het bloed. Je probeert je enthousiasme over te brengen op je klant en je hebt als geen ander door wat er wordt gevraagd. Die vraag vertalen naar inkoop blijkt helaas vaak een lastige, tijdrovende en soms zelfs ontmoedigende opgave. Bovendien hebben we in onze wereld van sport en fashion constant te maken met een even snel veranderende smaak als aanbod. Met Ellen Onrust Retail Service als je partner gaat inkopen een stuk sneller, makkelijker en slimmer. Als je partner kan ik adviseren, ondersteunen, coachen en zelfs je hele inkooptraject voor je uit handen nemen.

Ik help je bijvoorbeeld met het uitwerken en bijhouden van budgetten en het analyseren van je resultaten. Of met het aanbieden van close-out produkten en het aanpakken van de fast- en slowmovers. Samenwerken betekent ook dat ik je kan helpen aan betere inkoopcondities. Denk daarbij aan hogere kortingen of een doorverkoopregeling. Er is vaak veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt!

Laten we eens vrijblijvend van gedachten en ideeën wisselen.
Ellen.